Vi bruger Cookies!     

         
 X     
mindfulmoves

En ny tilgang til en hel dig




Om Connie Yndal

 
Hele mit liv har jeg været fysisk aktiv. Jeg startede med gymnastik og dans da jeg var 6 år og det udmundede sig til en professionel dansekarriere og siden 2001 har jeg arbejdet som underviser hovedsagelig inden for dans og pilates, men også en periode som rygestop instruktør hos Easyway og jeg har afholdt kurser og foredrag inden for selvudvikling.

Jeg er dybt passioneret omkring kropslig og mental/følelsesmæssig intelligens. Jeg bliver ved med at uddanne mig inden for disse områder og er altid i gang med at finde ny viden omkring hvordan vi fungere som mennesker og hvordan vi kan få det endnu bedre med os selv og vores krop. Jeg har også i mange år studeret forholdet mellem kvinder og mænd, de psykologiske aspekter og hvordan man beholder passionen i et forhold, jeg er pt. under uddannelse som kærlighedsterapeut hos Connie Kragelund.

Mit seneste skud på stammen er konceptet Mindful Moves By Connie Yndal, hvor jeg samler al min viden og visdom i en træningsteknik, som ud over at handle om at forene krop og sind også tager udøveren ind på et nyt bevidsthedsplan og højere vibrationsfrekvens. Mindful Moves har elementer af mindfulness, meditation og flydende dansende bevægelser. Det kan afhjælpe stress, få dig i ind i nuet og ned i kroppen, sætte dig i kontakt med hvem du er og hvor du vil hen i livet.   Jeg har videreudviklet pilates til at indeholde modsatrettede energier, så du får endnu mere ud af træningen. Det lader endvidere også til at jeg har udviklet en særlig viden om kroppen, som er udsprunget af at jeg har brugt hele mit liv på at bevæge mig og har formået at have haft en professionel danse karriere uden skader. Hver gang jeg kommer på nye kurser bliver jeg gang på gang bekræftet i mine teorier omkring korrekt træning. Derudover har jeg set resultater på mine elever igennem mine mange år som instruktør.   Jeg har derudover udgivet tre træningsdvd'er med pilates og en med sensuel dans for kvinder. 

Baggrund: 

Tidligere professionel danser (hovedsagligt musicals og modern dance) 
Startede med at undervise på fuld tid i pilates og dans siden 2001. 
Rygestop instruktør i Easyway 2005-2007   


Uddannelser og kurser:   


Body 
Alvin Ailey Dance School 
Certificeret Stott Pilates instruktør i mat og reformer. 
Yoga uddannelse hos SAFE 
ZUMBA® Fitness instruktør I B1, B2 og Toning.
Har deltaget på Convention I Orlando I 2010 og 2011. 
Afro Power Dance instruktør 
Z-health R-frase 
TRX Suspension og Rip training   

Mind 
NLP Pratitioner og Master Coach uddannet hos Mindjuice 
Enneagram practitioner, samt enneagram parforholds kursus 
EASYWAY rygstop terapeut 
Kursus hos Byron Katie I USA   
Har studeret hos Diamond Logos/Faisel 
 
Jeg er under uddannelse som kærlighedscoach/terapeut hos Connie Kragelund og søger i den forbindelse også 'prøvekaniner' som har nysgerrighed på forholdet mellem mænd og kvinder og som kan bruge sparring i forbindelse hermed, også hvis du står med spørgsmålet om hvorvidt du skal gå eller blive i et forhold.

Praktiserer mindfulness, tango og er evig student når det kommer til mennesket, både fysisk og psykisk.
   
Jeg var initiativtageren bag ZUMBA eventen for CARE, hvor vi samlede ind til CARE’s spare-låne grupper i 2010 og 2011 
I 2013 var jeg med til at arrangere en Zumba Event til fordel for Pink Tribute, som støtter op om brystcancer relateret programmer, forskning og service i Danmark. 

Hvis du har en god sag og kan bruge min hjælp, skal du være velkomme til at kontakte mig på telefon 25 85 28 17 er pr. mail: post@connieyndal.dk 

Opdateret 28/03/2013