Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Mindfulmoves

En ny tilgang til en hel dig
 

Et nyt mind/body træningskoncept som trækker dig ind i nuet.


Mindful Moves er for dig som ønsker: 

- mere glæde, nærvær og fokus
- bedre forbindelse mellem krop, sind og ånd
- at kombinere meditation med bevægelse
- at få mere harmoni i dine bevægelser
- at komme nærmere til din egen kerne  

Mindful Moves er i første omgang udviklet for at give udøveren den glæde, som dansere har, når de forsvinder ind i og bliver et med musikken. For de mennesker, der bliver grebet af dansen, bliver det hurtigt til et af de vigtigste steder de søger hen for at opleve et berusende nærvær.  

Mindful Moves er en blanding af modern dance opvarmning, afro, mindfulness og yoga mm. Inspirationen er derudover også hentet fra bl.a. enneagrammet, affirmations og spirituelle praksis.  Alle kan være til Mindful Moves, som er sat sammen af forskellige sekvenser af bevægelser, nogle mere dansante end andre.  

I første omgang skal du selvfølelig lære bevægelserne at kende og med tiden vil du opleve at du ikke længere skal tænke over udførelse af bevægelserne, men at kroppen nærmest bare går i gang, når et bestemt stykke musik spilles og du vil komme ind i en ’trancelignende’ tilstand.  

Efter en time med Mindful Moves vil du føle dig mere levende, være i bedre balance og opleve en dejlig fred og ro i både krop og sind.  

Bestil en workshop

Hvis du kunne tænke dig at tilbyde Mindful Moves i dit firma eller f.eks. til en loge aften, så kontakt mig for priser og mere info. post@connieyndal.dk

Samarbejde

Jeg søger gerne samarbejdspartnere, kontakt mig gerne hvis det har din interesse post@connieyndal.dk

Opdateret 28/03/2013